Úgy tűnik, ismét szakított Opitz Barbi és Serleg Albert

T. D. | 2023. Augusztus 01.
Az énekesnő minden közös emléket eltüntetett.

Opitz Barbi és Serleg Albert tavaly ősszel vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt, azonban kapcsolatuk szinte sosem volt felhőtlen. Decemberben az egész ország Barbiért aggódott, amikor családja bejelentette eltűnését, és kedvesét azzal vádolták, elrabolta őt. A rendőrség Albertet garázdaság vádjával előállította. Májusban viszont ismét közös fotókat posztoltak Barbiék.

Fotó: Instagram

A nagy egymásra találás nem mindenkinek tetszett. Az énekesnő édesapja nyilvános hadüzenetekkel bombázta lányát, fenyegette őt és Albertet is, ami megnehezítette a szerelmesek dolgát. Habár a családi kedélyek hetekkel ezelőtt csitultak, nem olyan régen Barbi félreérthető üzenetet osztott meg közösségi oldalán.

„Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni… A részletekről nem szeretnék beszélni” – írta három hete 24 óráig elérhető Instagram-történetében a lány, aki pár órával később meggondolta magát és ismét közös fotót osztott meg Alberttel. Akkor azt mondta, csak összevesztek. 

Ugyan most semmilyen sejtelmes üzenetet nem tett közzé, Instagram-oldalát lapozgatva mégis úgy tűnik, kialudt a láng a fiatal pár között. Barbi minden közös fotót és videót törölt Alberttel, ami arra enged következtetni, ismét szakítottak. Hogy ezúttal végleges-e a különválás, egyelőre nem tudni. 

Exit mobile version