nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi állapota a börtönben

Egyre csak romlik Lagzi Lajcsi állapota, kísérő nélkül már járni sem képes

Otthon ápolásért folyamodott korábban, de erről még nem született döntés.

Lagzi Lajcsi április utolsó napjaiban kezdte meg a  kiszabott büntetése letöltését, a cellasorig azonban a mai napig nem jutott el. Az első nap óta a börtön egészségügyi részlegén kezelik a trombitaművészt, ám az állapota egyre csak romlik – értesült a Ripost.

Lagzi Lajcsi

Hiába kezelik Lagzi Lajcsit, állítólag egyre csak romlik az állapota a börtönben – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A bulvárlap úgy tudja, az egy hónappal ezelőtti egészségi állapotához képest mostanra sokkal rosszabbul van Lagzi Lajcsi, kísérő nélkül el sem hagyhatja a részleget, mivel járni is alig bír.

„Most már kizárólag kísérővel képes sétálni. (…) Kísérik a BV boltba, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki” – árulta el a zenész ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

A június végén adott videóinterjúban egyébként arról beszélt Lagzi Lajcsi, hogy belekezdett egy négyfelvonásos színdarabba és novellaírásba is, valamint vezeti a naplóját. „Itt nem éppen egy dáridós hangulat van. Tartom magam azokhoz, amihez mindenki. Sem pozitív, sem negatív diszkrimináció nem ér, minden szabály ugyanúgy vonatkozik rám, mint bárki másra. A napirendem ugyanaz, mint bárki másnak, van ébresztő, takarodó, ebéd, reggeli, egészségügyi vizsgálat” – mesélte akkor a börtönéletről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top