nlc.hu
Sztárok

Palvin Barbi és Dylan Sprouse gyerekkori fotói

Palvin Barbi már gyerekkori igazolványképén is bűbájosan festett

Egy kis időutazásra invitálunk, ahol nemcsak Palvin Barbi gyerekkorába tekinthetsz be a képeken keresztül, hanem újdonsült férjéébe is.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse öt év járás és egy gyors jegyesség után idén júliusban kimondták a boldogító igeneket. A szertartás első részére Magyarországon került sor Barbi gyökereire való tekintettel. A pár azonban a hírek szerint egy kaliforniai esküvőt is tervez, hiszen alapvetően ott van a bázisuk, ezzel együtt pedig nagyon sok közeli barátjuk is.

Az esküvő különlegessége egyébként abból fakadt, hogy Dylan és ikertestvére, Cole szerették volna tiszteletben tartani a hazai szokásokat, ezért mindketten fülhallgatót viseltek, hogy megértsék a magyar mondatokat. A srácok egészen fiatalon kerültek a show-biznisz világába, és egypetéjű ikrek révén hihetetlenül hasonlítottak egymásra, ezért gyerekként jellemzően egy szerepet alakítottak ketten.

Dylan és Cole Sprouse gyerekként

Mint két tojás (Fotó: Getty Images/ Maureen Donaldson)

Kiskamaszként már egészen más volt a helyzet. Bár ekkor is hasonlítottak egymásra, azért a fürkésző tekintetű lányrajongók már kiszúrhatták a kettejük közötti különbséget. Dylan egy picit mindig filigránabb alkat volt testvérénél.

Dylan és Cole Sprouse kamaszként

Dylan (bal oldal) és Cole (jobb oldal), mint a Disney sztárjai (Fotó: Profimedia)

Manapság pedig már tényleg egészen különbözően festenek, ugyanakkor továbbra is nagyon jó testvérek, akik mindenben támogatják a másikat. Itt a Két lépés távolság című film premierjén láthatóak 2019-ben, amiben Cole volt az egyik főszereplő.

Dylan és Cole Sprouse felnőttként

A testvérek mindenben támogatják egymást (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

Ha már a gyerekkori fotóknál tartunk, akkor Palvin Barbira is érdemes egy pillantást vetni. A modell elképesztően aranyos kislány volt, ezen a fekete-fehér képen is felfedezhetőek jellegzetes vonásai.

Palvin Barbi igazolványkép

A mosolya semmit nem változott (Fotó: Instagram/realbarbarapalvin)

Ezen a fotón már idősebb volt, valószínűleg olyan 8-10 éves, és már itt is egyértelmű volt, hogy különleges megjelenésével nagy dolgokra hivatott.

Palvin Barbi kislányként

Nagyon szép kislány volt (Fotó: Instagram/realbarbarapalvin)

Barbi fiatal volt, amikor a modellszakmába belecsöppent, de azért ez nem gátolta meg abban, hogy leérettségizzen. A tablóképén így festett.

Palvin Barbi tablókép

Ő még a tablóképén is mesésen festett (Fotó: Fotocentral/Szabó Lilla)

Azt szokták mondani, hogy a hasonló vonású emberek vonzzák egymást, ami nem tudjuk, mennyire igaz, de az biztos, hogy ők ketten annyira szép párt alkotnak, hogy nehéz nem odafigyelni rájuk.

Dylan Sprouse és Palvin Barbi

Az egyik legszebb pár Hollywoodban (Fotó: Getty Images/Nina Westervelt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top