nlc.hu
Sztárok
Elírták Szoboszlai Dominik nevét

Kínos: Nem sikerült helyesen leírnia Szoboszlai Dominik nevét a Liverpoolnak

Pedig a brit újságíróknak többször is összejött.

Júliusban szerződtette a magyar válogatott labdarúgót, Szoboszlai Dominikot a Liverpool FC. A középpályás kivásárlási ára 70 millió euró volt, ezzel pedig Szoboszlai lett a Liverpool történetének harmadik legdrágább futballistája. Szoboszlai a 8-as mezszámot kapta meg, amelyet egykor Steven Gerrard is viselt.

A brit bulvársajtó egyből rárepült a fiatal focistára és annak csinos barátnőjére, Gécsek Fannira. A sok cikk ellenére magának a klubnak mégis akadnak gondjai azzal, hogy helyesen írják le új focistájuk nevét. Korábban egy szurkoló az interneten panaszkodott arról, hogy a Liverpool FC hivatalos webshopjából rendelt mezen, ami egyébként 90,95 fontba, vagyis körülbelül 40 ezer forintba kerül, helytelenül írták a nevét. 

A mai napon a Liverpool a Bayern Münchennel játszik Szingapúrban felkészülési mérkőzést, ahol Szoboszlai a kezdő 11-ben kapott helyet, ám vezetékneve helyet a mez hátoldalán ez a felírat látható: „Szosbozlai.”

Szoboszlai Dominik mezelírás

Liverpool – Bayern München (Photo by Lionel Ng/Getty Images)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top