nlc.hu
Sztárok

Lukács Miki házassága

Lukács Miki elárulta, milyen most a viszonyuk Peller Annával

Őszintén mesélt arról, hányadán állnak a színésznővel.

Nagy lelkesedéssel fogadta a közönség Lukács Miki darabját, amely kendőzetlen őszinteséggel mutatja be a beiskolázás minden szépségét és nehézségét. A Segítség! Iskola! – avagy Túlélőkalauz szülőknek című darab elkészülésében többen segítettek az édesapának, köztük lánya, Annabella is.

„Három és fél éves koráig én voltam vele otthon, Anna pedig egyéves koráig szintén. Én vittem babaúszásra, mindennap olvastam neki, rengeteg időt töltöttünk együtt. Talán ennek is köszönhető, hogy sokkal mélyebb és jobb a kapcsolatunk, mint sok más szülőnek és gyereknek. Bízom benne, hogy ez a későbbiekben is így marad. Annabella egyébként látta a darabot, tetszett neki. Sőt, még a szöveg kapcsán is segített nekem” – árulta el a híresség, aki nemrég bejelentett válása ellenére nagyon jó viszonyt ápol Peller Annával.

Peller Anna és férje, Lukács Miki

Peller Anna és Lukács Miki (Fotó: Korponai Tamás)

„Annának tetszett a darab, boldog és büszke rám, annak ellenére, hogy már nem alkotunk egy házaspárt. Nagyon jóban vagyunk, átkonvertáltuk a mi kapcsolatunkat egy szülői-baráti-testvéri viszonnyá. Ugyanúgy őszintén és tiszta szívvel mondja meg, ha valamiben rettenetes vagyok, például ha rosszul vezetek. Legyen az bármi, egy autó vagy egy háztartás, őszintén elmondja a véleményét. Ez a darab neki kifejezetten tetszett” – vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének Lukács Miki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top