nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta az anyaságról

„Nincs bűntudatom emiatt” – Horváth Gréta bevallotta, nem szeretett terhes lenni

A szoptatással is voltak gondjai.

Horváth Gréta tavalyi éve pokolian indult, miután férje, Meggyes Dávid elhagyta Stana Alexandráért. Ugyan az influenszernek időbe telt, míg összeszedte magát lelkileg, ma már mintha egy másik Gréta nézne ránk a fotóin. Életmódváltásával rengeteget fogyott, ismét rátalált a szerelem, sőt kedvese el is jegyezte.

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Ugyan Gréta korábban megfogadta, magánéletét nem osztja meg többé a nyilvánossággal, olykor-olykor tesz kivételt. Most például Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékot, melyben egy követője arra volt kíváncsi, hogyan élte meg kisfia születését. 

„Én nem azt a tábort erősítem, aki imádott kismama lenni. Én úgy vártam azt a napot, mint semmit soha – kezdte az őszinte válaszát Gréta. – Ahogy kint volt, konkrétan nagyon szerettem minden pillanatát. Kivéve a szoptatást… azt nem, később sem. Nem. Nincs bűntudatom emiatt, sem a császár miatt. Totálisan mindegy, van-e tej, vagy hol jön ki. Szeretet, biztonság kell neki, amíg csak élek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top