nlc.hu
Sztárok

Bajba kerülhet Megyeri Csilla a feljelentéssel

Rosszul járhat Megyeri Csilla, ha feljelenti a támadóját

Könnyen bajba sodorhatja magát az exműsorvezető.

Nagyon oda kell figyelnie Megyeri Csillának, hogy milyen címen jelenti fel az őt megtámadó férfit, mert könnyen bajba sodorhatja magát – tudta meg a Ripost. A bulvárlapnak nyilatkozó jogász szerint, ha az egykori műsorvezető a feljelentésében garázdaságot jelöl meg vádként, akkor könnyen bajba sodorhatja magát.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla eset óta félelemben él, nehezen tudja feldolgozni a történteket – Fotó: Sajtóklub

Ilyen esetekben a felek egymásra is tehetnek terhelő vallomást. Azaz, ha a verekedő férfi és a nő is azt állítja, hogy Megyeri Csilla is dulakodott, akkor az már csoportos garázdaság bűntette lesz, és ebben az esetben minden résztvevő büntetésben részesül. Még a megvert Megyeri Csilla is. Akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat.

Mint arról korábban beszámoltunk, az exműsorvezetőt a Campus Fesztiválon bántalmazta egy pár. A celebet ököllel ütötték, a hajánál fogva ráncigálták több ember szeme láttára. A támadói később azt állították, hogy kétmillió forinttal tartozik nekik, és Megyeri Csilla kezdeményezte a balhét. A híresség – akit fizikailag és lelkileg is megviselt az eset – mindezeket cáfolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top