nlc.hu
Sztárok

Gyászáról vallott Mészöly Kálmán özvegye

Mészöly Kálmán özvegye máig nem tudta feldolgozni a férje halálát: „Túl soha nem leszek rajta”

Könnyeivel küszködve beszélt imádott férjéről.

Ezrek emlékeztek a hazai focivilág halhatatlan legendájára, a tavaly elhunyt Mészöly Kálmánra a Vasas labdarúgó stadionjában a napokban. Özvegye, Bardi Gyöngyi máig nem tudta feldolgozni férje halálát, 24 évig éltek boldog házasságban.

Mészöly Kálmán

81 éves korában hunyt el Mészöly Kálmán, 61-szeres válogatott labdarúgó – MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

„A Kálminak a 3-as számú mezét, amiben ő mindig játszott itt és amiben elérte itt a sikereit, azt visszavonultatják. Számunkra ez egy nagy esemény” – nyilatkozta a Tényeknek az özvegy. Ezek után a Vasas felnőtt labdarúgói közül már soha senki nem viselheti a legendás mezszámot. A híres, bekeretezett mezt a szurkolók és a játékosok vastapsa kíséretében vette át Mészöly Kálmán özvegye és a nagyobbik fia, Géza.

Bardi Gyöngyi a könnyeivel küszködve beszélt imádott férjéről. Elárulta, a gyász fájdalmát a mai napig sem heverte ki, de a családja szeretete sokat segít neki abban, hogy az élete visszazökkenhessen a régi kerékvágásba. “Túl soha nem leszek rajta, de a családom az, aki mindig és mindenben mellettem áll. Van egy két éves unokám, akire ha ránézek, szinte mindent elfelejtek” – hangzott szívszorító vallomása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top