nlc.hu
Sztárok
Sasvári Sándor viharkára

Sasvári Sándor birtokán is hatalmas károkat okozott a vihar

Odalettek a színész hatalmas fái.

Sasvári Sándor csömöri birtokát is kegyetlenül megtépázta a péntek éjszakai vihar. A színész istállója nagy károkat szenvedett – írja a Ripost. A lovainak szerencsére nem esett baja, ők a boxukban élték át az ítéletidőt.

Sasvári Sándor

Letarolta a vihar Sasvári Sándor birtokát – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ahogy lehetett tudni, hogy jön a vihar, behoztuk az összes lovat” – mesélte a bulvárlapnak a 65 éves színész, akinek a birtokát azonban letarolta a vihar.

Sose éltem át ehhez még csak hasonlót sem! Bentről is félelmetes volt, de arra a képre nem lehetett felkészülni, ami kint fogadott. (…) Az évtizedek befektetett munkája pár óra alatt majdnem megsemmisült, mindenfelé kettéhasadt fák, a karámra rádőlt vastag ágak, hatalmas a kár” – panaszolta.

Sasvári Sándor 1993-ban költözött Csömörre a feleségével. Először az istálló készült el, sokáig ott is lakott a házaspár. Azóta a birtok hatalmas változáson ment keresztül: a színésznek immár saját lovas klubja van, az istállókban pedig a saját lovaik mellett bértartott lovak is vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top