nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika a babavárásról

A várandós Szabó Erika elárulta, mikor tér vissza a színpadra

Élvezi a babavárás minden pillanatát.

Békében és nyugalomban várja első gyermekét Szabó Erika. A 38 éves színésznőnek – aki sokat várt arra, hogy végre anya lehessen – eleinte ugyan voltak aggodalmai a teste változásával kapcsolatban, de mára már lecsillapodtak benne ezek az érzések, és csak arra fókuszál, hogy a kisfia egészségesen szülessen meg. Minderről a Blikknek mesélt

Szabó Erika,

Októberre várják a kisbabát Szabó Erikáék – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Eleinte tartottam attól, hogy a várandósság, miként formálja majd át a testemet, illetve volt benne azzal kapcsolatban is félelem, hogy a baba születését követően sikerül-e majd megszabadulnom a felszedett kilóktól, de most már elmúltak ezek az aggodalmaim, és nagyon szeretem a testem jelenlegi állapotát” – vallotta be Szabó Erika, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, mikor áll újra munkába. A rövid visszavonulása miatt pedig egyáltalán nincsenek aggodalmai.

Az a terv, hogy egy évadot még biztosan kihagyok a színházból, és utána szép fokozatosan térek vissza. (…) Az én szakmámban azt is tudni kell kezelni, ha az ember épp nincs a figyelem középpontjában, vagy épp csak kisebb szerepek jutnak neki. (…) Ez így egészséges, és bennem ez soha nem okozott rossz érzés” – árulta el.

Szabó Erika áprilisban jelentette be, hogy férjével gyermeket várnak. Egy ideig nem szerették volna felfedni a születendő gyermek nemét, a színésznő csupán júniusban osztotta meg a követőivel, hogy kisfiuk lesz. Elmondása szerint nem izgul a szülés miatt – orvos párjával egyáltalán nem stresszelnek rá -, inkább az ösztöneire szeretne hallgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top