nlc.hu
Sztárok

Istenesék építkeznek

Ezért jelentették fel Istenes Bencét és Csobot Adélt

A Balaton-felvidéken épülő otthonuk körül alakultak ki gondok.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Istenes Bence és Csobot Adél március végén elárulták, hogy elköltöznek a fővárosból, és a Balaton-felvidéken vásároltak új ingatlant. Azóta többször is beszámoltak már az építkezésről a YouTube-csatornájukon. Most újabb hírekkel jelentkeztek: feljelentették őket.

„Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság… Vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, miért vágtunk ki egy fát, meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát” – mondták el a videóban. Hozzátették: a hatóság bejelentette, hogy helyszíni szemlére mennek.

„Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!” – mondta a féltékeny Istenes, majd így folytatta. 

Csobot Adél, Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Korponai Tamás)

„Ha valaki építkezne, én biztos nem nézegetném a szomszédban vagy bárhol a településen, ki mit csinál. De mondjuk, észreveszi, hogy kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, neki ezt rögtön jelenteni kell. Ez nekem egyszerűen nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!” – tette hozzá a műsorvezető.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top