nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla rossz szokásai

„Ami a zavaró tényező, az igazából maga a lényed” – mondta Megyeri Csillának a párja

Az influenszer elmondta, mik a rossz szokásai.

A Reggeli mai adásában a műsorvezetők Dombóvári Vandával és Megyeri Csillával beszélgettek arról, kivel miért lehet nehéz az együttélés. Utóbbi a műsor előtt megkérdezte erről a témáról a párját, Molnár Zsolt pedig a következőt válaszolta: „Ami a zavaró tényező, az igazából maga a lényed. Ezt mondta. Mondom ó, azért hiányoznék én neked, ha nem lennék!” – mesélte Csilla a többieknek. Persze a híresség tisztában van azzal, melyek a rossz szokásai.

„Például megiszom a kis kávécskámat, félig-meddig, ott hagyom az alján a picike maradékot. És ő kivan ettől, hogy miért hagyom ott, miért nem mosogatom el egyből, miért nem hajítom be a mosogatóba. Bármilyen üdítővel ezt csinálom, mindennel, vízzel. Egy kortyot. Olyan jól esik ott hagyni” – nyilatkozta a nemrég verekedős balhéba keveredő híresség. Hozzátette, hogy néha horkol is, mely miatt a párja inkább kimegy aludni a nappaliba.

Molnár Zsolt és Megyeri Csilla

Molnár Zsolt és Megyeri Csilla (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top