nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla a párkapcsolatáról

Megyeri Csilla reagált a kapcsolatáról szóló pletykákra

Állítja, kiforgatták a szavát.

Megyeri Csilla a Life TV Ébredj velünk! című műsorában reagált a napokban felröppent pletykákra, miszerint elmúlt a szerelem közte és Zsolti között. Az influenszer elmondta, hogy erről szó sincs, csupán kiforgatták a szavait az újságírók. Zsoltival már 8 éve alkotnak egy párt és már babát is terveznek.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla állítja, még mindig szerelmesek egymásba Zsoltival – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

„A kezdeti lángoló, mindent elsöprő szerelem szerintem egy bizonyos idő után átalakul. Ha tetszik, ha nem. Ezt én így tapasztaltam. (…) 8 éve vagyunk együtt, és mi tényleg jóban-rosszban együtt vagyunk. A krízishelyzetekben érezzük, hogy mi egymást támogatjuk. Mi ezt láttuk otthon. (…) Én soha nem mondtam azt, hogy mindig minden happy, és állandóan nagy szerelemben vagyunk, mert az hazugság lenne” – pontosított Megyeri Csilla, aki azt is elárulta, hogy rajta vannak a babaprojekten, de erről többet már nem szívesen beszél, mert már kezd besokallni attól, hogy állandóan azt kérdezik tőle: mikor jön a baba?

Egy kicsit már nyomasztó ez a kérdés, mert már mindenki felteszi, pedig senkinek semmi köze hozzá. (…) Lehet, hogy nem kellett volna ennyire a magánéletünket így behozni a médiába, de én ezt azért tettem, mert együtt ismertek meg minket Zsoltival, (…) és sokat beszéltem a kapcsolatunkról, és lehet, hogy nem kellett volna” – vélekedik az influenszer.

Olvass még Megyeri Csilláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top