nlc.hu
Sztárok

Madonna legikonikusabb ruhái

Csúcsos melltartótól rendőrszerkóig: a 65 éves Madonna legikonikusabb szettjei

A ma 65 éves Madonna millió aspektusban volt meghatározó a popkultúrára. Ezúttal a legemlékezetesebb divatpillanatait elevenítjük fel.
Madonna

Kevés olyan előadó van ma a világon, akire illik az élő legenda kifejezés. Azt a csoportot pedig még kevesebben alkotják, akinek egyetlen szóból áll a neve, és máris mindenki felismeri. Ennek a szűk keresztmetszetében egyetlen nő áll: Madonna. A ma 65 éves énekesnő egyike azoknak a kevés előadóknak, akikre tényleg illik a világsztár kifejezés. Madonna egy popkulturális ikon, aki nemcsak a zenéjével határozta meg és dominálta a az utóbbi évtizedeket, de a stílusa is megkerülhetetlen, és a mai napig releváns maradt. Hogy miért? Engedd meg, hogy az egyik legnagyobb magyar Madonna-rajongó, Steiner Kristóf szavait idézzük, amit az nlc-vel osztott meg

Ma már sokan leírják őt és azt mondják, hogy kiöregedett, de szerintem, amit az ageismmel szemben kifejez, vagy amit a filantróp munkájával – kórházakat és leányiskolákat épít Malawiban – még mindig nagyon fontossá teszik őt.

Alig várjuk Madonna következő megújulását, amire reméljük, hamarosan sor kerül: a nemrég súlyos betegségből felgyógyuló énekesnő életében a riasztó egészségügyi problémája új fejezetet nyithatott. Márpedig tudjuk, hogy Madonna minden korszakában képes volt megújulni, ezt évről évre bebizonyította. Legyen szó akár a karrierje legelejéről és a Like a Virginről, akár a ’90-es évekkel egybeforrott csúcsos melltartóról, amit Jean-Paul Gaultier tervezett a számára. Az alábbi galériában megnézheted Madonna legikonikusabb divatpillanatait.

Madonna
Megnézem
Összes kép (12)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top