nlc.hu
Sztárok
Osváth Zsolti véleménye

Osváth Zsolti a Tóth Gabi ügyről: „A mi adónk forintjaiból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről”

A tartalomgyártó nem rejtette véka alá a gondolatait.

Osváth Zsoltit több nézője is kérte, hogy nyilatkozzon Tóth Gabiék válásáról. A híresség végül beadta a derekát és egy YouTube-videóban fejtette ki a véleményét.

„A megcsalás az az árulás, a megcsalás nem az, hogy ha dugsz valakivel. A megcsalás az, hogy ha elárulsz valakit, azt gondolom, hogy ez megbocsáthatatlan! Nem tudom elképzelni, hogy akit egyszer a legjobban szerettél, eláruld, az nekem nem oké, szerintem is elítélendő! Nem is tudjuk azt, hogy itt biztosan ez történt…” – kezdett bele a mondandójába Zsolti, majd így folytatta.

„Hogyha igaz, amit a sajtó állít, az nem azért fontos, mert valaki csalfa volt a történetben, nem ezért vannak felháborodva az emberek. Hanem azért, hogy ameddig valaki csalfa volt, addig a csalad.hu-n a mi adónk forintjaiból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről, és szabad szemmel is jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, ameddig az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás…” – fogalmazott.

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt még a Konyhafőnökben (Fotó: RTL)

„Ha itt valóban házasságtörés történt, akkor Gabi ugye, esküt szegett, amit a jó Isten előtt tett meg, ha nem tévedek. Az a nő szegte meg ezt az esküt, aki azt állította, hogy az az egyetlen bűne az emberek szemében, hogy ő Isten gyermeke… Fontos tudni viszont, hogy ahhoz, hogy egy házasság tönkremenjen, rendszerint mindig kettő ember kell” – ecsetelte tovább a tartalomgyártó. 

Ez a nyár egyébként a szakítások időszaka: Tóth Gabiékon kívül 12 sztárpár kapcsolata ért véget ezen a nyáron, kattints ide, ha érdekel, hogy kié. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top