nlc.hu
Sztárok

Csordás Tibi a családalapításról

A fiestás Csordás Tibi és felesége lemondtak a családalapításról

Már mindennel próbálkoztak.

A egykori Fiesta énekese, Csordás Tibor 52 éves, és úgy néz ki, van, ami már nem fér bele az életébe. Kedvesével, Csillával több mint tíz éve alkotnak egy párt és évekig küzdöttek azért, hogy ne csak ketten legyenek. 

Csordás Tibor

Fotó: Schumy Csaba

A Story magazinnak az énekes most elmesélte, karrierje és magánélete is szárnyal, jobb feleséget pedig, mint Csilla, elképzelni sem tudna, viszont az örömük nem teljes, de lassan kezdenek beletörődni. 

„Az a helyzet, hogy 52 éves vagyok, a feleségem nemsokára 45 lesz, úgyhogy a korunkból adódóan sajnos már le kell mondanunk leghőbb vágyunkról, arról, hogy családot alapítsunk. Két babánkat már elveszítettük, lombikprogrammal is próbálkoztunk, mindhiába. Bár beszéltünk már az örökbefogadásról is, hiszen a családomban is van rá példa, de az az igazság, hogy egyikünk sem tudná elképzelni, hogy ne vér szerinti gyerekünk legyen. Az utódunkban szeretnénk viszontlátni önmagunkat, de az élet eddig sajnos nem adta meg nekünk ezt az ajándékot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top