nlc.hu
Sztárok

Csordás Tibiék nem akarnak örökbefogadni

Csordás Tibi az örökbefogadásról: „Nem tudjuk elképzelni, hogy ne saját, vér szerinti gyereket neveljünk”

Ha úgy kell lennie, akkor inkább nem alapítanak családot.

A egykori Fiesta sztárja, Csordás Tibi pár hete mesélt először arról, bár feleségével sokáig próbálkoztak, nem adatott meg nekik, hogy családot alapítsanak. Tibi élete majdnem minden tekintetben tökéletes, hiszen karrierje szárnyal és feleségével több mint 10 éve élnek boldog házasságban, mégsem alakult úgy minden, ahogy tervezték, ugyanis a 45 éves Csilla már két babát is elveszített

Csordás Tibi

Fotó: Schumy Csaba

Az a helyzet, hogy 52 éves vagyok, a feleségem nemsokára 45 lesz, úgyhogy a korunkból adódóan sajnos már le kell mondanunk leghőbb vágyunkról, arról, hogy családot alapítsunk. Két babánkat már elveszítettük, lombikprogrammal is próbálkoztunk, mindhiába” – nyilatkozta korábban a zenész.

Tibi most a Tények kameráinak is megerősítette, még nem adják fel, de ha az élet úgy dönt, ketten kell maradniuk, azt is elfogadják. Ezt követően sarkos véleményt fogalmazott meg az örökbefogadásról, mint lehetőségről. 

Se én, se a Csilla nem tudjuk elképzelni, hogy ne saját, vér szerinti gyereket neveljünk. Lehet, hogy ez unszimpatikus bizonyos embereknek, nem tudom… én tényleg nem tudom elképzelni azt. Ha lesz gyerekünk, akkor az a sajátunk legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top