nlc.hu
Sztárok

Dér Heniék nehéz időszakon vannak túl

Dér Heni házassága megpróbáltatott: „Jött Geri életében egy igazi kaland”

Ma már viszont büszkén mesélt az elmúlt időszakról.

Dér Heni és Bakos Gergő lassan három éve házasok, ez idő alatt pedig két esküvőt is tartottak és két közös gyermeket nevelnek. Az énekesnő tavaly decemberben jelentette be, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt, később pedig az is kiderült, kislánnyal bővül a családjuk. 

Dér Heni és Bakos Gergő

Fotó: Olajos Piroska

Blanka júliusban jött a világra, azóta pedig madarat lehet fogatni az énekesnővel. Habár külső szemmel mindig is úgy tűnt, elképesztő összhang van a családban, arról a mai napig nem lehetett tudni, volt idő, amikor az énekesnőnek hiányolni kellett férjét. Most Instagram-oldalán mesélt erről az időszakról, és büszkén újságolta, mi vitte el szerelmét hónapokra. 

„Azt mondják, a hosszú kapcsolat titka, ha sokat dolgoztok és keveset vagytok együtt… Mi tavaly augusztusig egy kezünkön meg tudtuk számolni, hányszor nem aludtunk együtt… Aztán jött Geri életében egy igazi kaland, egy olyan műsor, amiben a szakmai tehetségét is maximálisan megcsillogtathatta.. Természetesen támogattam és úgy engedtem el, hogy csinálja végig, hozza ki magából a maximumot.. Azt hittem, jobban fogom majd bírni, de elismerem, jobban hiányzott, mint valaha. Még szerencse, hogy eléggé lekötött a kisfiunk, így terelte kicsit a hiányáról a figyelmem. Így nemcsak Gerinek volt emlékezetes kaland, hanem nekünk is, a családjának… S valóban megerősítik a kapcsolatot ezek a próbatételek, feleségként pedig iszonyatosan büszke vagyok rá!!! Mától ő is csatlakozik az HBO Hungary A híd című műsorba.”

Az énekesnő teljes bejegyzése ITT megtekinthető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top