nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi szemüveges lett

Gelencsér Timi változtatni kényszerült külsején: „Ez a korral jár”

A műsorvezető egyelőre még barátkozik új küllemével.

Gelencsér Timi mintha megállás nélkül ragyogna az elmúlt időszakban. A műsorvezető sorra kapja a jobbnál jobb felkéréseket, de nem csak a karriere, a magánélete is szárnyal, amióta megtalálta a párját

Gelencsér Timi

Fotó: Instagram

A csodaszép műsorvezető ráadásul elképesztő külsővel rendelkezik, amit nem is szokott takargatni: bátran oszt meg bikinis fotókat is közösségi oldalain. Legutóbbi bejegyzésében viszont olyan arcát mutatta meg, amit korábban nem láthattunk. 

„Ismét szemüveges lettem. Mondanám, hogy ez a korral jár, de nekem már gyerekkoromban is kellett hordanom. A vizsgaidőszakok alatt kezdtem érezni, hogy a sok olvasásnál (főleg gépen) nagyon hamar elfárad a szemem és erőltetem. Elmentem egy vizsgálatra, ahol kiderült, hogy nagyon is szükséges a szemüveg! Sokkal szebb és élesebb azóta az élet! A lencsével még barátkozom, valószínűleg váltogatni fogom” – írta a kép mellé, amin ugyanolyan szép, mint az összes többin. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top