nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Tímea megtalálta az igazit

Gelencsér Tímea biztos abban, hogy párja, Mátyás az igazi a számára

Gelencsér Tímea arról is mesélt, nem voltak jómódúak, a testvérei elhordott ruháit viselte.

A Palikék Világa by Manna YouTube-csatornáján Gelencsér Tímea elmondta,  jó gyerekkora volt a testvéreivel, de a szüleik nem voltak tehetősek, így nem igen engedhettek meg maguknak új holmikat. Sokszor előfordult, hogy a három lány egymás ruháit cserélgette.

„Olyan emlékeim vannak, hogy mondjuk a legidősebb nővérem, Orsi kapott egy farmernadrágot, amit megörökölt Hajni, a középső tesóm, aztán jöttem én. Mire elért hozzám az a farmernadrág, már kinyúlt, kopott volt, széthordta mindkét tesóm. Sőt, volt, hogy örököltük ezeket a ruhákat, akkor már az unokatesómék is hordták, és még a nővéreim is, mire hozzám eljutott” – mesélte Tímea, aki nemrég elképesztően dögös bikiniben pózolt.

Tímea a videóban azt is elmondta, már gyerekkorában megfogadta, hogy pénzt fog keresni, amiből ruhát vehet magának.

A volt szépségkirálynő párkapcsolatáról is beszélt – idézi a Blikk. „Nem lesz minden egyes pillanatunk kint a médiában” – jelentette ki Tímea, aki szerint a figyelmes Mátyás az igazi a számára. Mint korábban írtuk, az egykori szépségkirálynő választottja az FC Hatvan korábbi játékosából gyümölcslevekkel foglalkozó, sikeres vállalkozóvá vált Simon Mátyás.

Gelencsér Tímea

Fotó: Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top