nlc.hu
Sztárok
Schumacher Vandát kommentben támadták

Durván beleálltak a kommentelők Schumacher Vandába: „Naponta reklámozol valami szponzorcuccot”

A rosszindulatú követők szerint minden csak a pénzről szól.

Schumacher Vanda jó ideje megosztja az életét a közösségi oldalakon. A legtöbb fotója meseszép tájakon készül, így már régóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés: a műsorvezetőnek miből telik az állandó utazgatásokra? Vanda nem szokott a pénzügyeiről beszélni, azt viszont nem titkolja, a tévés szereplésein kívül is van bevétele. 

Schumacher Vanda

Fotó: RTL

Ahol sok különleges bejegyzés van, ott felüti a fejét az irigység is. Talán ez lehet az alapja annak, hogy Vanda legutóbbi posztja alatt elszabadultak az indulatok. 

„Olyan ritkán osztom meg veletek, mit szeretek, de most ezt pótlom” – kezdte a bejegyzését, melyben egy vodkát reklámoz, mely állítása szerint idén nyáron vált a kedvencévé. A hozzászólók viszont nem értenek egyet a termék minőségével, ahogy azt is kétségbe vonják, valóban ez lenne Schumacher Vanda kedvenc itala. 

Íme pár gyöngyszem a kommentekből:

„Ritkán osztod meg, mit szeretsz?? De hát naponta reklámozol valami szponzorcuccot! Néha vakolókanalat, néha gipszkartont… bármit, aki fizet.”

„Gondolom, mennyire a kedvenced lett a legszarabb vodka, ami 5 ezer forint. Értem, hogy pénz, de hogy ilyet engedsz, hogy kiírassanak veled...

Természetesen a Celebrandiban szerelmet kereső Vandát sem kell félteni, az első kommentre csípős választ adott: „Csóró, az nem én vagyok. Há’ nézd már vissza, hol van nekem itt szponzor, he.”

A bejegyzés ITT megtekinthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top