nlc.hu
Sztárok

Till Attila fia egyetemre megy

Till Attila megmutatta ritkán látott fiát – fotó

Kisebbik fia eredményével büszkélkedett.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt 20 évben Till Attila beköltözött minden magyar otthonába, ugyanis 2002 óta ő a házigazdája a TV2 számos nagysikerű műsorának. Habár azt hihetnénk, éppen ezért mi már ismerjük Tillát, valójában a magánéletét csak nagyon ritka esetekben tárta a nyilvánosság elé. 

Till Attila

Fotó: Trenka Attila

Most mégis kivételt tett és büszke édesapaként hosszasan írt arról Instagram-oldalán, milyen érzés, hogy legkisebb fia leérettségizett. 

Egy fontos pillanat a családi életünkből! A szalagavatóján életemben először láttam elegáns ruhában Simi fiamat! (azóta se sokszor) és ekkor már tudtuk, hogy felvették az egyetemre, ami iszonyú jó érzés volt az egész családnak. Egyetemista lesz a gyerek! És szép lassan minden döntését egyedül fogja meghozni. Mi elég szoros családi életet élünk, mindig beszélünk, hívjuk egymást ki mit csinál, de emlékszem, amikor először rájöttem, hogy már ez a gyerekem is képes egyedül intézni az ügyeit, pláne, miután az első bankszámláját is megnyitotta” – írta a fotó mellé a műsorvezető, melyen jól látható, fia már édesapját is túlnőtte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top