nlc.hu
TV-sztárok

Till Attila és felesége évforduó

Megható posztban köszöntötte feleségét Tilla: a 25. házassági évfordulójukat ünneplik

A ritka pillanatok egyike, hogy magánéletébe avatja be követőit a tévés.

Kevés olyan TV2-es produkció van, amiben ne tűnne fel Till Attila, és bár emiatt úgy érezhetik a nézők, hogy ismerik őt, valójában a magánéletéről nagyon keveset oszt meg az emberekkel. 

Till Attila

Till Attila (Fotó: Trenka Attila)

Feleségéről, Krisztináról azonban néha közzétesz pár képet, ahogy tegnap is, de ezúttal nyomós indoka volt rá. „Ma vagyunk 25 éves házasok! Ezüstlakodalom? Egy pillanat volt ez a negyed évszázad! Nagyon imádlak, baby” – írja bejegyzésében Tilla. 

A boldog férj korábban elmesélte, hogyan is találkozott kedvesével, és milyen rövid idő után kötötték össze az életüket, ami úgy néz ki, nem volt rossz döntés. „A TV3-ban találkoztunk, ahol Kriszta adásrendező volt. Leadtuk a kazettát, és elment előttem a folyosón egy szép mosolyú, barna, hosszú hajú, latin szépség, de úgy ment, hogy észrevegyem. Randira hívtam, nemet mondott, viszont megadta a telefonszámát. Felhívtam, találkoztunk, egy hét múlva hozzáköltöztem, négy hónap múlva összeházasodtunk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top