nlc.hu
Sztárok

Tilla és felesége 24 éve házasok

24 évvel ezelőtt volt Till Attila és felesége esküvője – ennyit változtak azóta

Tilláék boldogsága azóta is felhőtlen.

Till Attila szinte minden TV2-produkcióban feltűnik, ám a sok szereplés csak a karrierjére jellemző – a magánéletét nem firtatja az újságok címlapján, ez sosem volt jellemző rá. Ettől függetlenül sokat posztol a családjáról, főleg a feleségéről, akivel már 24 éve házasok – erről osztott meg pár sort.

„Esti kanapé buli, ma 24 éve volt az esküvőnk!” – írta a közösségi oldalán a TV2 sztárja, aki korábban a megismerkedésükről is beszélt

„A TV3-ban találkoztunk, ahol Kriszta adásrendező volt. Leadtuk a kazettát, és elment előttem a folyosón egy szép mosolyú, barna, hosszú hajú, latin szépség, de úgy ment, hogy észrevegyem. Randira hívtam, nemet mondott, viszont megadta a telefonszámát. Felhívtam, találkoztunk, egy hét múlva hozzáköltöztem, négy hónap múlva összeházasodtunk – emlékezett vissza Tilla.

Ilyenek voltak 24 évvel ezelőtt, az esküvőjük napján:

Nemrég az alkoholfüggőségéről is beszélt a műsorvezető, amit – többek között – a felesége segítségével vészelt át, pedig sokszor nagyon szégyellte magát előtte. „Egy oltári buli után, ahol kidobtak egy helyről, veszekedés volt, balhék voltak és amikor hazaértem, úgy magyaráztam a feleségemnek, hogy tudtam, hogy már neki is tele van a hócipője. Egy icipici félelem volt bennem, hogy elveszíthetem őt. Ezenkívül úgy vettem le a cipőmet, hogy megbillentem és tiszta erőből, a homlokommal előre esve az előszobában lefejeltem a követ. Amikor felébredtem, ott volt a dudor és rájöttem, hogy nekem nincs szükségem erre a hisztériára. Nagyon sokat hisztiztem részegen. Lobogó tűz voltam, lenulláztam magam mindig, őrjöngtem. Simán össze tudtam akadni emberekkel” – mondta korábban.

till attila és felesége

Tilla a feleségével (Fotó: Instagram)

Sztárok házassági évfordulója: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top