nlc.hu
Sztárok

Ferenczi László A Konyhafőnökben

Kocsis Tibor párja, László is szerepel A Konyhafőnökben

Az énekes vette rá a jelentkezésre.
Kocsis Tibor

Mint arról beszámoltunk, augusztus 21-én indul A Konyhafőnök új, jubileumi évada. Többek között Kocsis Tibor párja, Ferenczi László is megmutatja gasztrotudását a reality 10. szériájában. A 2011-es X-Faktor győztese egy éve vállalta fel, hogy egy férfival él szerelemben. Azóta gyakran mesél, milyen az élet a fodrászként dolgozó párjával, a kalandjaikról és a terveikről. Tavaly például szívesen avatta be rajongóit, hogy közös lakást vettek a kedvesével, amit a saját kezükkel újítottak fel, idén nyáron pedig közösen nyitottak egy fodrászszalont.

Most kiderült, pont az énekes vette rá a párját, hogy jelentkezzen A Konyhafőnökbe. „Tudom, hogy nagyon jó benne és azt is szerettem volna, ha ezt más is látja” – árulta el az rtl.hu-nak Kocsis Tibor a kedveséről, aki ugyan nem profi a gasztronómiában, de imád a konyhában alkotni és újragondolni az ételeket. 

Az idei Konyhafőnökben amúgy több ezer versenyzőjelölt közül csak száz kap lehetőséget, hogy megmutathassa magát a casting-adások alatt. A gasztro-reality győztese ezúttal is 10 millió forinttal távozhat.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top