nlc.hu
Sztárok

Kibékültek Gáspár Virágék

Újra dúl a szerelem Gáspár Virág és üzletember párja között, még idén eljegyzés jöhet

Ismét megpróbálják az együttélést.

Elültek mára a viharok Gáspár Virág és párja, Krisztián között, újra tombol közöttük a szerelem, sőt a fiatal vállalkozó hamarosan el is jegyezheti Győzike kisebbik lányát – értesült a Bors. A szerelmesek rendeztek minden vitás kérdést, a mosolyszünet alatt pedig belátták, hogy összetartoznak.

Gáspár Virág és Krisztián

Gáspár Virág és régi-új párja, Krisztián – nlc-montázs, fotók forrása: Life TV / Van életünk[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videók

„Nagyon erős kötelék van közöttünk, még akkor is, ha néha hülyeségeket csinálunk. (…) Ez a pár hét haragszomrád arra biztosan jó volt, hogy rájöjjünk, mennyire hiányzik a másik, ha nem vagyunk együtt” – vallotta be a bulvárlapnak Gáspár Virág.

Szerelme is hasonlóan érez: „Én is úgy érzem, hogy kellett nekünk ez a kis szünet ahhoz, hogy mindketten tisztán lássuk, merre is tart a kapcsolatunk. Nem bírjuk egymás nélkül és most minden jól is alakul az életünkben. Virág hatalmasat változott az utóbbi időszakban. (…) Nem igazán találta önmagát, de már tudja, mit szeretne az élettől. (…) Most újra megpróbáljuk az együttélést”.

Az időközben komoly üzletemberré vált Krisztián egyébként azt fontolgatja, hogy még idén megkéri Virág kezét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top