nlc.hu
Sztárok

Gáspár Virágék szakítása

Szakított a párjával Gáspár Virág, pedig karácsonykor még együtt voltak

Közel 3 évig tartott a kapcsolatuk.

Szakított első szerelmével, Krisztiánnal Gáspár Virág – értesült a Blikk. A történtek az egész Gáspár családot megviselték, mivel Győzike és Bea asszony is nagyon kedvelték a fiút – sőt a showman fiaként tekintett lánya kedvesére –, és alig várták, hogy szervezhessék nekik a lakodalmat. A fiatalok kapcsolata idillinek tűnt, sőt újabb szintet lépett szeptemberben, amikor kettesben Budapestre költöztek.

A szerelmüknek azonban a napokban vége szakadt. Bár Krisztián még szerepelt a Gáspár család karácsonyi képein, a szilveszteri fotókon már nem volt rajta, azaz a szilvesztert már nem töltötték együtt a fiatalok.

Gáspár Virág – aki a Story magazin címlapján mutatta meg először a párját 2021–ben – már minden közös fotót letörölt a közösségi oldaláról.

Story - 2021 címlap

„Karácsonykor még együtt voltak, utána döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak, újév napját már nem is töltötték együtt. (…) Nem tudjuk, mi okozott közöttük problémát, egyikük sem akar még beszélni a történtekről, de mindkettőjüket nagyon megviselte” – árulta el a bulvárlapnak egy ismerős.

Virág és Krisztián amúgy rendszeres szereplője volt a Life TV Van életünk című reality-műsorának, amely többek között a Gáspár család mindennapjait mutatta be. 

Kiemelt fotó forrása: Life TV / Van életünk – YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top