nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta önmegvalósítása

Horváth Gréta: „Eddigi egész életem legmeghatározóbb napjait töltöm”

Az influenszer sorra győzi le a félelmeit.

Horváth Gréta elképesztő utazáson vett részt az elmúlt hónapokban. Amikor tavaly év elején kiderült, külön utakon folytatják volt férjével, Meggyes Dáviddal, az influenszer összetört, de nem sokáig volt lent a padlón. Alig pár hónapon belül rátalált a szerelem, új kedvesét bár óvja a nyilvánosság elől, azt nem titkolta, hamar megtörtént az eljegyzés is. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Mindeközben Gréta életmódot váltott, aminek eredményeképpen már 28 kilótól megszabadult. A legújabb elhatározása szerint pedig igyekszik szembenézni saját félelmeivel és azokat sorra legyűrni. Nem olyan régen a magasságtól való félelmével küzdött meg és úgy tűnik, most még egy harc elé néz. 

„Eddigi egész életem legmeghatározóbb napjait töltöm. Hol fent, hol lent… Hol nevetve, hol sírva. Elhatároztam magam keményen, hogy nem megkeresem a régi a Grétát, hanem létrehozom az újat. Az,t aki mindig is lenni akartam! Nyilván nem könnyű, sőt nagyon nehéz és félelmetes, de minden démonom ami a fejemben van, és a visszatartó hiedelmeket szó szerint nyesem le. Kegyetlenül! Szerintem a legnehezebb feladat saját magad legyőzni. Ebben biztos vagyok! És ha nyersz, azt az érzést semmi nem tudja felülírni, vagy helyettesíteni” – olvasható Gréta legutóbbi Instagram-bejegyzésében, a kommentelők pedig izgatottan várják, hogy mire készül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top