nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera akkor és most

Ilyen volt, amikor Tóth Vera és Tóth Gabi először álltak együtt színpadra

Tóth Vera volt a Megasztár történetének első győztese – erre mind emlékszünk. De az megvan, mennyire máshogy festett akkoriban?
Tóth Vera

Tóth Vera mindössze 19 éves volt, amikor megnyerte a Megasztár első szezonját. Ez idén áprilisban történt pont 19 évvel ezelőtt. „2004. április 3-án, azaz napra pontosan 19 éve örökre megváltozott az életem… Mai napig hálás vagyok nektek, hogy ennyire szerettetek, már akkor is”emlékezett meg az évfordulóról az énekesnő az Instagramján. Ezzel Vera gyakorlatilag történelmet írt, hiszen ő volt az első, aki tehetségkutatót nyert Magyarországon. Mégis, sokszor nem a zseniális hangja és döbbenetes tehetsége miatt cikkeztek róla akkoriban (és most sem) az újságok. Egy fiatal nő önképe számára legártalmasabb témáról: a testsúlyáról. 

Az alábbi galéria elsősorban nem erről szól. Mert igen, Vera hatalmas átalakuláson ment keresztül, és igen, joggal lehet büszke a külsejére – mint ahogy erről írt is egy idei posztjában. „Tudom, hogy 7 éve a legjobb döntés volt az, hogy megműtsenek. Ezzel kaptam egy rúgást az igazi, kiegyensúlyozott élet felé, amit nem volt könnyű elérni és az eredményt tartani is egy örök kihívás. Soha nem csinálnám másképp. Büszke vagyok magamra és arra, hogy hajlandó vagyok még mindig hallgatni a legmélyebb megérzéseimre.” 

De Vera az idáig vezető úton ezen felül önmagára is rátalált. Rájött, mi az ő stílusa igazából, legyen szó akár ruhákról, akár frizuráról, akár sminkről. Igazi díva lett belőle, aki felnőtt ahhoz az elképesztő hanghoz, amit még Beyoncé is megirigyelne. Nézd meg, honnan indult Vera és hová jutott az elmúlt közel húsz évben!

Tóth Vera
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top