nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera véleménye a Suhajda Szilárd ügyről

Tóth Vera is megszólalt Suhajda Szilárdról: „Én énekesként ugyanúgy Everestet akarok mászni”

Az énekesnő kiállt az eltűnt hegymászó mellett.

Ahogy korábban megírtuk, nem találta meg Suhajda Szilárdot a Mount Everesten a hegymászó keresésére pénteken reggel indult mentőcsapat, így végül abbahagyták a keresését. Az ügyben több híresség, sportoló, és ismert személyiség is megszólalt már. Most Tóth Vera szavait közöljük, aki szerint a sikernek ára van, melyet kevesen értenek.

„Kell hozzá sok energia, lélek, szív, szeretet. Én énekesként ugyanúgy Everestet akarok mászni, a csúcsra érni, bevállalni a buktatókat, legfőképpen oxigénpalack nélkül, mert csak így tudom magamnak bebizonyítani, hogyha ezt meg tudom csinálni, akkor bármire képes vagyok és nem érem be kevesebbel. Mert ebben a testben én vagyok, egyedül, még akkor is, ha a világ legédesebb emberei vesznek körbe. Megengedem magamnak, hogy álmaimért élhessek, és ha bukom, az bizony látszik, hisz nagy elánnal végzem a dolgom, és ha már csinálom, akkor mindent beleadok. Amíg dolgozom az álmaimon, nem foglalkozik velem a világ, mert evidens, hogy sikerülnie kell, és ha ebben a kudarcoktól rettegő társadalomban valami rosszul sül el, azért az ember megkapja a magáét, mert a sok sikertelenségből fakadó frusztráció miatt ma csak a happy endeseket lehet igazán szeretni” – írta a korábban Tina Turner halála kapcsán is megemlékező énekesnő, majd így folytatta.

Tóth Vera

Tóth Vera (Fotó: Birton Szabolcs)

„Szilárd kalandok sorát kereste egy megértő, biztonságos, környezetben. Mert úgy szabadnak lenni, hogy közben egy stabil bázis , a család melege vesz körbe, a legszebb dolog a világon. Miért kellett? Talán azért, mert az élet adja a halál, a halál pedig az élet értelmét, és aki ennek teljes tudatában él, az már nem ment oda hiába, annak útját a bátorság, a hit jelenti, azok a fogalmak, melyek lassan kihalnak. Nyugodj békességben ott fent, Szilárd, valószínűleg ennél közelebb most egyikünk sem lehetne az Istenhez, mint te.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top