nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina humorosan jellemezte magát

Kulcsár Edina: „Én, mint egy partra vetett hal, de lehet, ez már a bálna kategória”

A volt szépségkirálynő szórakoztató délutánt töltött gyermekeivel.

Már háromszoros édesanya Kulcsár Edina, aki májusban hozta világra G.w.M.-mel közös kislányukat, Amarát. A volt szépségkirálynő bár igyekszik sportolni, de nem titkolja, harmadik szülését követően nem olvadnak olyan könnyen le a kilók, mint az első kettő után. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Habár sok támadást kapott emiatt Edina, ő folyamatosan igyekszik ennek a humoros oldalát nézni, és nem besértődni a negatív megjegyzéseken. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében még kis is figurázta magát, amikor elmesélte, milyen jól szórakoztak a gyerekekkel egy vízi kalandpályán. 

„Egy harcias üvöltéssel gondoltuk megmutatjuk, hogy szétszedtük a pályát! De ha valaki látott minket, akkor most biztosan nevet, mert az igazság az, hogy a pálya szedett szét minket! Ha találok vállalható videót, talán megmutatom, de nem valószínű, hogy lesz ilyen. Én: mint egy partra vetett hal… de lehet, ez már a bálna kategória, aki minden pillanatban a gyermeke lépéseit figyelte és segítette. Toltam, húztam, néha pedig a testemmel formáltam hidat a víz felett, hogy azzal biztonságos átkelést biztosíthassak Medoxnak! Anyukámék csaknem moziban érezhették magukat, amíg ezt végignézték kintről. Egy jó kis vígjátékot láthattak, de lehet, hogy ez már Comedy volt… Remélem, ezek alapján el tudjátok képzelni!” – írta a vidám fotó mellé Edina, amelyet IDE kattintva lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top