nlc.hu
Sztárok
Harry herceg visszatér Angliába

Harry herceg nem találkozhat az apjával jövő héten

A kötelező program kivételével, nem akarnak találkozni vele.
Harry herceg könyve

Károly királynak “nincs ideje arra”, hogy találkozzon Harry herceggel, aki jövő héten visszatér az Egyesült Királyságba. De Vilmos herceg sem hívta találkozóra öccsét, akivel azóta nem beszélt, hogy Harry könyve megjelent. 

Harry a WellChild Díjátadó miatt érkezik Angliába, ám ott lesz azon a megemlékezésen is, amit II. Erzsébet halálának évfordulóján tartanak. Bár ott találkozni fog a rokonságával, azok ennél több időt nem akarnak eltölteni vele. Erről számolt be a Daily Mailnek a palota egyik munkatársa.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan is az Egyesült Királyságba utazik-e, ahogyan azt sem, hogy hol fog/fognak megszállni. Egy évvel ezelőtt még a régi házukban aludtak, amikor a királynő temetésére érkeztek, ám azóta a windsori Frogmore Cottage kulcsait visszaadták a koronának.

Az, hogy a család és Harry között ennyire elmérgesedett a kapcsolat, annak tudható be, hogy a herceg dokumentumfilmekben, interjúkban és könyvekben adott hangot sérelmeinek, ám ezekre – a királyi család kimondatlan szabályai szerint – a rokonai nem reagálhatnak.

Arról, hogy Harry milyen szomorúan álldogált Meghan mellett, amikor Boyoncé koncertjére mentek, itt írtunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top