nlc.hu
Sztárok

Wolf Kati akkor és most

Hatalmas utat járt be Wolf Kati az X-Faktor óta – Így vált igazi dívává!

A sors is úgy akarta, hogy Wolf Kati énekesnő legyen – nem véletlenül aratott óriási sikert az X-Faktorban és azután. De emlékszel még a kezdetekre?
Wolf Kati

Majdnem kereken 30 évvel azután került Wolf Kati újra a reflektorfénybe, hogy 1981-ben, 7 éves korában elénekelte a Vuk főcímdalát. Nem véletlenül hallhattuk a kislány hangján (is) a „Fürge róka lábak, surranó kis árnyak” – sorokat: Kati szülei zenészek, édesapja,Wolf Péter pedig egészen konkrétan a dal szerzője volt. De Kati egyedül akart érvényesülni a zeneiparban. „Már a gimnáziumban tudtam, hogy énekes akarok lenni. Megbeszéltük, hogy egyedül, tőle függetlenül szeretnék boldogulni, nem az ő farvizén szerettem volna befutni. Bár sokkal hosszabb és rögösebb volt így az utam, de úgy gondolom, mindenkinek a saját útját kell járnia” – nyilatkozta.

Így kötött ki végül az X-Faktor válogatóján – de tudtad, hogy először a Megasztárba jelentkezett? Bizony, az énekesnő bekerült volna az élő show-ba, de végül a családalapítás mellett döntött. A későbbi, 2010-es tehetségkutatóban aztán végre megcsillogtathatta tudását. Debütálása olyan jól sikerült, hogy még az Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselhette az országot. Ugyanakkor nem akar mindenáron a médiában szerepelni. „Ez egy nehéz egyensúlyozás, hiszen nyilván könnyebb úgy porondon maradni, hogy mindig mutatsz magadból valamit, vagy egy kicsit többet. Nekem ez a helyzet ideális, de az biztos, hogy nehezebb. Ezzel inkább elszámolok, hogy öttel kevesebb koncertem lesz a következő félévben, de akkor se rakom ki a tangabugyimat a kirakatba”magyarázta Kati.

Ezzel együtt időről időre mégis látjuk őt a tévéképernyőkön, amióta először megjelent azon a bizonyos válogatón. Kattintsd végig a galériát, és néz meg, milyen alkalmak voltak ezek!

Wolf Kati
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top