nlc.hu
Sztárok

A szív bajnokai szereplői a filmben vs. a való életben

Így néznek ki A szív bajnokai szereplői a való életben

A szív bajnokai mindig is az egyik legmeghatóbb filmek közé fog tartozni. Még akkor is, ha a sztorit ihlető valós személyek talán nem is olyan jó emberek...
A szív bajnokai

Augusztus közepén Michael Oher beperelte Sean és Leigh Anne Tuohyt, amiért kizsákmányolták őt, hazudtak neki az örökbefogadásáról és pénzt szereztek Oher sztorijával. Ők az a család ugyanis, akikről A szív bajnokainak megható története szól. A tehetős, fehér amerikai család, akik befogadták a szegény, hontalan fekete fiút, akiről kiderül, hogy döbbenetes őstehetség. Az amerikai foci ígéretes tehetsége (később igazi sztárja lesz), de nem ez éri számára a legtöbbet. Hanem a család, amit akkor kapott, amikor Sean és Leigh Anne örökbe fogadták.

Michael szerint a történet (amit ő maga is igaznak hitt egészen ez év elejéig) egy óriási kamu. A Tuohy házaspár viszont azt állítja, hogy Oher hazudik, és csak pénzt akar kizsarolni magának. Hogy pontosan mi az igazság ebben a hirtelen nagyon szomorúvá vált helyzetben, nem tudjuk. A film azonban továbbra is közel áll a szívünkhöz – Sandra Bullock megérdemelten kapta az alakításáért azt az Oscart –, ezért próbáljuk a fikciót és a valóságot különválasztani egymástól. De addig is összeszedtük, hogy néznek ki a való életben A szív bajnokai színészei által alakított emberek.

michael oher
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top