nlc.hu
Család

Meglepetés a meccsen

Amikor a játékvezetőről kiderül, hogy az apád

Nagy volt a meglepetés egy amerikai focimeccsen, amikor az egyik bíró levette a maszkját.

Gyanútlanul készült a meccsre a Helena Huskies újonc védője, ifjabb Fred Grooms, amikor a vezetőbíró a kézfogásnál arra utasította a játékosokat, hogy nézzenek a játékvezetők szemébe. Ekkor az egyik bíró levette a maszkját és kiderült, hogy valójában ő az idősebb Fred Grooms, aki eddig Kuvaitban szolgált katonaként, de most hazatért.

Bár a 30 éve szolgáló férfinak csak október végén kellett volna hazajönnie, tudta, hogy a fia szezonbeli utolsó futballmeccse jön, amin mindenképp ott akart lenni. Beszélt hát a parancsnokával, aki engedélyezte, hogy két héttel korábban hazajöhessen. 

Ritkán látni bírót és játékost így ölelkezni (forrás: youtube)

Ritkán látni bírót és játékost így ölelkezni (Forrás: Youtube)

A repülője egy nappal a nagy meccs előtt szállt le, így nem volt könnyű bujkálni a gyerekei elől, ám végül sikerült a meglepetés. „Egy éve nem láttam a fiamat. Ilyen hosszú időre sosem távolodtunk el, így nagyon izgultam”mondta a Yahoonak a katona, aki szerint lenyűgöző érzés volt megölelni gyermekét, aki nem egy érzelgős típus, most mégis olyan szorosan ölelte apját, mint azelőtt soha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top