nlc.hu
Család

Megható videó egy apáról, aki meglepte a lányát

Így lepte meg egy haditengerész a lányát, a hónapokig tartó bevetése után – videó

Hatalmas meglepetés érte a fiatal lányt a diplomaosztón.

A GMA írta meg annak a tengerész apának a megható történetét, aki hónapokon át tartó bevetés után meglepte lányát a diplomaosztóján. 

Meglepetés a diplomaosztón.

A boldog viszontlátás pillanata. Fotó: YouTube

Douglas Hernandez és lánya, Pamela Hernandez tavaly július óta nem látták egymást személyesen. A férfi hosszú időn át hiányzott a lánya életéből, és mindketten nagyon várták már a találkozást, de a lány úgy tudta, hogy az édesapja nem tud ott lenni élete eseményén, a diplomaosztóján.

Az apa titokban egyeztetett az iskola szervezőivel, hogy a meglepetést összejöjjön a diplomaosztón.  Amikor a férfi váratlanul felbukkant a színpadon, a lánya hihetetlenül meglepődött és könnyekben tört ki.

Annyira örülök, hogy itt lehetek. Boldog vagyok, hogy itt van az apukám, és boldog vagyok, hogy új fejezetet kezdhetek az életemben”

– mondta a boldog diplomázó az Good Mornin America-nak. A jelenlévő közösség is meghatódott a látványtól, és az apa-lánya közötti mély szeretettől. 

A férfi története inspirációt nyújthat más katonáknak és családtagjaiknak is, akik hasonló helyzetben vannak, hiszen nemcsak a katonák hoznak áldozatot, hanem a szeretteik is, akik akár éveket töltenek el nélkülük. 

Amerikában, ahol rengeteg család él a katonaság kötelékében, nem ritka, hogy a családtagok együtt szolgálnak. Mint ez az anya és lánya, akik a haditengerészetnél voltak együtt bevetésen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top