Young G felesége reagált a sztárpárok válására: „Nálunk is vannak nehéz időszakok, de mi megbeszéljük”

T. D. | 2023. Szeptember 11.
Szerinte ezek mindig két emberen múlnak.

Az elmúlt fél évben kisebb túlzással, de szinte minden hétre jutott egy bejelentés, miszerint sztárpárok hosszú házasság után a válás mellett döntöttek. A rajongók csak kapkodják a fejüket, hiszen ezek sokszor olyan párok, akik a külvilág felé azt mutatták, minden tökéletes az életükben. De nem csak mi, átlag emberek érezzük ezt már soknak. Young G Béci felesége, Mészáros Norina egy hosszabb Instagram-posztban írta le a véleményét a sok szakításról – szúrta ki a Bors

Fotó: RTL

„Én már nem bírom nézni ezt a sok válást, gyerekek -– kezdte Norina, aki azt is kifejtette, azt el tudja képzelni, hogy mindenhol akadnak néha problémák, azt viszont nem érti, a párok miért nem dolgoznak a megoldáson. – Két emberen múlik minden, a kommunikáción, a láng életben tartásán, és a tiszteleten egymás felé… Nálunk is vannak nehéz időszakok, de mi megbeszéljük és változtatunk.”

A rapper és felesége sosem titkolták, hogy bizony nekik is van olyan, hogy hullámvölgybe kerülnek. Ahogy Norina említette, pár napja is történt egy ilyen, mégsem adják fel egyből a házasságukat. Ezt követően pedig arra is kitért, bosszantó, amikor a híres emberek nem képesek a valóságot mutatni a külvilág felé. 

„A sok ismert ember, aki a boldog szerelmet és a tökéletes életét mutatja a social média platformokon, összetöri rengeteg fiatal álmát, akik hittek a szerelemben és felnéztek rájuk. Ennyi válás után, amit látnak, már nem a családi idill és szerelem lesz a céljuk. Ha mutatjátok az életeteket, ne feledjétek, hogy felelősséget vállaltok több millió lány, fiú, nő, férfi felé!” 

Exit mobile version