nlc.hu
Sztárok

Az Adom a napom mai vendége

Geszti Péter Hernádi Juditról: „Gyerekkoromban szerelmes voltam belé”

Az Adom a napom mai részében a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a 67 éves színésznő, énekesnő és érdemes művész enged betekintést egy keddi napjába.

Hernádi Judit körül zajlik az élet. Ahogy korábban az nlc-nek is elmondta, szeret független lenni, a saját útján járni. Bár ritkán enged betekintést a mindennapjaiba, Geszti Péterrel most kivételt tett, így élőben követhetjük végig a napját.

Hernádi Judit

Hernádi Judit

„Gyerekkoromban szerelmes voltam belé. Nekem ő volt a nagybetűs nő. És tulajdonképpen a mai napig is az. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül ebben az országban. Szépsége, erős kisugárzása, intelligenciája és persze zseniálisan fanyar humora talán másnak is van, de ő ezeket mind egyszerre birtokolja. Hát persze, hogy kíváncsi voltam a napjára. És annak ellenére erősködtem, hogy váltig állította: ő általában egyáltalán semmit nem csinál. De ahogy ő teszi a semmit, az bizony semmihez sem fogható. Szóval csak azt mondom, ennyi megérte, de egy jó beszélgetés tenné fel a koronát erre a napra. Öröm és boldogság, hogy nekem adta napját, és még egy felejthetetlennek ígérkező órát is eltölthetek a stúdióban Hernádi Judittal” – mondta az nlc-nek Geszti. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Hernádi Judit, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top