nlc.hu
Sztárok

Hernádi Judit és Geszti Péter cuki pillanat

Hernádi Judit és Geszti Péter élő adásban flörtöltek – videó

Természetesen, ezek csak ártatlan bókok voltak.

Az Adom a napom mai nézői Hernádi Judit, Jászai Mari-díjas színművész életében nyerhettek bepillantást. A műsor a már jól megszokott módon kezdődött, azaz Geszti Péter egy videóhívással indította útjára a színésznőt. 

Hernádi Judit

Fotó: Olajos Piroska

A műsor házigazdája a reggeli telefonbeszélgetésekkel alapozza meg a hírességek napjait, mint amikor Curtisnek egy Boldog születésnapot dalt rappelt el. Geszti maga mondta Hernádi Juditról, gyerekkorában szerelmes volt belé és számára ő volt a nagybetűs nő, sőt talán még ma is az. A játékos szikra mindkettőjükben megvolt, amikor arról egyeztettek, este a stúdióban találkoznak. 

Legyen szép napod Judit, nagyon sokszor puszillak… Minden részén az arcodnak – mondta Geszti, mire Judit rákontrázott. – Készülj rám este, én is készülök rád, készítem a szívemet.”

Ha kíváncsi vagy rá, hogy Judit és Péter tovább flörtölnek-e, akkor nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top