Gladiátorsorfal és küzdelem is volt az Exatlonból ismert Mischinger Péter esküvőjén

T. D. | 2023. Szeptember 13.
Nem semmi részleteket árult el.

Duplán boldog korszak köszöntött be Mischinger Péterék életébe. Az Exatlon, a Hal a tortán és a Farm VIP sztárja csak nemrég nősült meg, de máris újabb hírről számolt be, ugyanis nemcsak a lagzi ténye a nagy fejlemény az életükben.

Fotó: Birton Szabolcs

Péter elárulta, hogy hamarosan apa lesz. Mint kiderült, az informatikus és hobbigladiátor párja, Nyitrai Judit már a babájukkal a pocakjában állt oltár elé a szeptember eleji esküvőjükön. 

„Nagyon komoly lagzink volt, 250-en voltunk. Ez a szűk baráti és családi kör, főleg az én ismeretségi körömből. Jucinak nagyjából 50-60 rokona és barátja jelent meg. Nálam anyai és apai ágon is nagy a család, emiatt akartam, hogy mindenki eljöjjön, ez pedig sikerült is. Ezenkívül a gladiátorok közül jöttek el sokan, voltak exatlonisták, és a Párharcból is jöttek el párok – mesélte a hot! magazinnak Péter, hozzátette, az egyházi szertartást a zsámbéki romtemplomban tartották, a lagzit pedig egy erdőben. – Maga a lagzi Al­más­fü­zi­tőn, a római erődben volt, előtte pedig egy rögtönzött bemutatót tartottunk, ahol én küzdöttem meg három másik harcossal: két testvéremmel és egy nagyon jó barátommal. Ezenkívül még gladiátorsorfalat is álltak a társaim, amit Jucikám nagyon megkönnyezett.”

Az ifjú férj elárulta, a gladiátorsorfalat elhunyt édesanyja kérésére szerették volna teljesíteni. „Édesanyám, amíg élt, sokszor emlegette, hogy szeretné látni a fiait végigvonulni a gladiátorsorfal előtt, és ezt én, ha utólag is, megadtam neki.

Exit mobile version