nlc.hu
Sztárok

Az Adom a napom mai vendége

Geszti Péter Ráskó Eszterről: „Tudni szeretném, hogy egy humorista civilben is vicces?”

Az Adom a napom mai adásában Magyarország első női humoristája mutatja meg, mit csinál olyankor, amikor nem tömegeket szórakoztat.

Ráskó Eszter ma már elismert humorista, HR-vezető és édesanya. A kezdetek korántsem voltak könnyedek, hiszen rengeteg negatív kritika érte, amiért férfiak uralta területen bontogatja szárnyait. Mivel Eszter egy nagyon szűk réteget képvisel hazánkban, nem meglepő, hogy Geszti Péter közelebbről is szeretné megismerni. 

Ráskó Eszter

Ráskó Eszter

„Egy eredetileg nevettetéssel foglalkozó ismert férfi nemrég azt állította: a humor nem női műfaj. Szavaiból botrány lett és szerintem is téved. Talán már bánja is, amit mondott. Az viszont igaz, hogy a humoristák, a stand uposok között Magyarországon fájóan kevés a hölgy. Még, ha nem is annyira kevés, mint a kormányban. Én azonban ismerek női stand upost, de őt sem elég jól. Szerencsére pont van egy műsorom, amelyre hivatkozva elkérhettem a napját. Ő pedig nekem adta. Tudni szeretném, hogy egy humorista civilben is vicces? Hogy hogyan állja meg a helyét ebben a kétségtelenül férfiak által dominált iparágban? Hogy mi az, amin még ő sem tud nevetni? Sok mindent láthattam róla ma, miközben kamerával követte a stáb. A kamera még forog, az alkotó pihen. Mindjárt elindul, hogy pillanatokon belül már itt legyen velem: Ráskó Eszter” – mondta az nlc-nek Geszti. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Ráskó Eszter, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top