nlc.hu
Sztárok

Ráskó Eszter Bud Spencer rajongása

Ráskó Eszter hat éves koráig azt hitte, Bud Spencer az édesapukája

Mint kiderült, nem csak ezt nézte be gyerekkorában.

Az Adom a napom nézői ma Ráskó Eszter napját követhették végig. Eszter a Dumaszínház, a Showder Klub és a Comedy Central szerződtetett humoristája, emellett végzett pszichológus és HR-vezetőként dolgozik. 

Ráskó Eszter

Ráskó Eszter

Ha valaki valaha megkérdőjelezte, Eszter vajon miért került a humoristák világába, annak ma minden kétsége szertefoszlott, hiszen a legegyszerűbb történeteket is olyan beleéléssel meséli el, hogy képtelenség nem mosolyogni rajta. Így tudhattuk meg azt is, hogy a humorista hatalmas Bud Spencer rajongó. 

Én akkora Bud Spencer rajongó vagyok, hogy hat éves koromig azt hittem, hogy apám és Bud Spencer ugyanaz a személy, mert ugyanúgy néznek ki… Amikor kiderült, hogy nem így van, azt egy évig dolgoztam fel” – mesélte csalódottan, majd hozzátette, így járt a MÁV-val is, amikor kiderült, az nem is áll a családjuk tulajdonában. 

Ha kíváncsi vagy még több vicces történetre Eszter életéből, akkor nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top