nlc.hu
Sztárok

Szorcsik Viki a szerelemről

Szorcsik Viki: „A kamerák előtt lettem szerelmes, tehát az én példám azt mutatja, ez nem lehetetlen”

A színésznő arról is beszélt, szerinte miért nehéz a mai világban ismerkedni.

Napi párkereső realityben debütál műsorvezetőként a képernyőn Szorcsik Viki. A színésznő a Power of Love – A szerelem ereje háziasszonyaként a társra – és persze a nagy összegű főnyereményre – vágyó fiatalok mindennapjait kíséri és mutatja be a tévécsatorna nézőinek.

Szorcsik Viki

Fotó: Schumy Csaba

Hamarosan indul a SuperTV2 vadonatúj valóságshowja, a Power of Love – A szerelem ereje, amelyben tizennégy szereplő – hét lány és hét fiú – keresik majd a párjukat, és versenyeznek nemcsak egymásért, hanem a nagy összegű fődíjért is. A Jóban Rosszban korábbi színésznője a hot! magazinnak beszélt arról, szerinte lehetséges-e, hogy valaki kamerák előtt találja meg az igazit. 

Azt gondolom, hogy igen, mert ez konkrétan velem is megtörtént egy másik műsorban. A kamerák előtt lettem szerelmes, tehát az én példám azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen – magyarázta a színésznő, majd arra is kitért, mit gondol a mai párkeresésről. – Sajnos nagyon nehéz ma párt találni, mert ebben a felgyorsult világban mindenkinek megvan a saját ritmusa, és folyamatosan elmegyünk egymás mellett. Nem adunk elég időt a másiknak, tehát nem együtt élünk, hanem egymás mellett. Én kifejezetten jól érzem magam egyedül is, viszont ha párkapcsolatban vagyok, akkor nagyon el tud kapni a szerelem. Ilyenkor mindent szeretnék megkapni a másikból, és én is ugyanezt adom.”

(Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top