nlc.hu
Sztárok

Szorcsik Viki a szerelmről

Szorcsik Viki: Szerelmesen nagyon bájos vagyok

Az induló Power of Love műsorvezetője elárulta, mi kell ahhoz, hogy szerelmes legyen.

Szorcsik Viki vezeti a SuperTV2-n futó Power of Love című műsort. A színésznő ennek kapcsán a Borsnak beszélt arról, milyen, amikor ő szerelmes. Viki azt mondja, hogy ha nem ragadja meg a másik külseje azonnal, ő onnan nem tud továbblépni.

Szorcsik Viki

Szorcsik Viki (Fotó: Schumy Csaba)

Lehet egy lélekbe szerelmesnek lenni, de én egy összetett ember vagyok, nekem kell, hogy egyben az ember olyan legyen, aki letaglóz” – árulta el Viki, aki magát rajongó típusnak tartja épp ezért sokszor összekeverte már életében a rajongást a szerelemmel.

Pedig – mint mondja – a szerelem megváltoztatja. A visszajelzésekből tudja, hogy, hogy „olyankor nagyon-nagyon bájos vagyok, állandóan mosolygok, kedves vagyok, még a hangszínem is megváltozik”.

Hamarosan indul a SuperTV2 vadonatúj valóságshowja, a Power of Love – A szerelem ereje, amelyben tizennégy szereplő – hét lány és hét fiú – keresik majd a párjukat, és versenyeznek nemcsak egymásért, hanem a nagy összegű fődíjért is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top