nlc.hu
Sztárok

Doszpot Evelin a férjéről

A 61 éves Doszpot Péterre még ma is rámozdulnak a nők, akár még a felesége jelenlétében is

Kitálalt Doszpot Evelin.

Doszpot Péter felesége hosszú idő után először állt kamerák elé; többek között elmesélte, milyen most a kapcsolatuk férjével – írja a Blikk. A Hová tűnt? legújabb epizódjában Doszpot Evelin volt Palikék vendége. Az egykori tévés, aki ma már sikeres lakberendező a tőle megszokott őszinteséggel mesélt arról, milyen az egykori sztárzsaru feleségének lenni.

Doszpot Péter,

Doszpot Péter 2018-ban a FEM3 Café stúdiójában – Forrás: Fem3 Café – videó

Elmondása szerint a sármos férjét a mai napig megnézik a nők. “Amikor ő volt a Doszpot Péter, nagyon közkedvelt volt a nők körében. Akárhova megyünk, a mai napig is. Pont lesz…rják, hogy ott állok mellette, én szemmel verek” – vallotta be Doszpot Evelin.

Palikéknak a Várkonyi Andreával való barátságáról is mesélt: “Mi Andival nagyon régről, nagyon közeli barátnők vagyunk. (…) Én alapjáraton egy nagy habitussal élő ember vagyok, Andi pont az ellentétem. Talán ettől is működött és működik a mai napig egészen szorosan a barátságunk”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top