nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Peti és az apaság

Puskás-Dallos Peti szerint a férfiak engedjék el a tejfakasztó bulikat

Az énekesnek határozott véleménye van erről az eseményről.

A Puskás-Dallos házaspár szeptember 8-án közölte a nyilvánossággal, hogy szülők lettek, a gyermekük pedig az Ábel nevet kapta. Az előadó a közösségi oldalán a kicsi és az ő kezéről készült fotó mellett elmondta az eddigi tapasztalatait. Az újdonsült apuka szerint például a tejfakasztó buliknak nem sok értelme van, mert ilyenkor az édesanyák csak háttérbe szorulnak, pedig pont hogy őket kéne előtérbe helyezni.

Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti (Fotó: Birton Szabolcs)

„A legcsodásabb dolog apukának lenni. 2 hete, amióta megszületett Ábel, csak nézegetem, ölelgetem, babusgatom a kisbabámat, és próbálok gondoskodni anyukájáról is, akit jobban szeretek, mint valaha… Furcsa lesz pár nap múlva visszaállni az egész napos munkákba, de szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit itthon tölthettem Veletek így a legelején, hogy együtt rázódjunk bele a szülőségbe” – írta Puskás-Dallos Peti, majd a leendő édesapáknak is címzett pár mondatot. 

„Friss apukaként csak annyit tanácsolhatok a leendő apukáknak (és eskü nem akarom osztani sokat az észt): ha bent tudtok lenni minél többet, vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal, hagyjátok a …ba azt az idióta tejfakasztó bulit. Mégiscsak 9 hónap után megszült egy gyereket a szerelmetek, ha lehetőségetek van rá, legyetek ott velük már a közös élet rajtjánál is, megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon” – tette hozzá az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top