nlc.hu
Sztárok
Reagált a TV2 Andor Éva bakijára

Reagált a TV2 Andor Éva sorozatos bakijaira

Belső hibára hivatkoznak.

Ahogy arról mi is írtunk, pénteken érdekes fordulatot vett a TV2 esti híradója: egy faültetésről szóló hír beolvasása közben Andor Éva bemondónő véletlenül nyolcvanezer országszerte elültetett fát említett, miközben a felirat szerint csupán nyolcezer facsemete ültetéséről volt szó. Később a tévés javította magát, hozzátéve, hogy a nyolcvanezer „kicsit sok” lenne.

Andor Éva

Fotó: TV2

A hírolvasónak ezután Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nevével és a fejlesztés szóval is meggyűlt a baja, majd „elmondhatatlan MTI-szövegekre” hivatkozott. Egy szemfüles néző pedig kiszúrta, a híradós által viselt felső kísértetiesen hasonlít az ausztrál nemzeti légitársaság, a Qantas Airways egyenruhájára.

A TV2 a Telexnek egy közleményben reagál a sorozatos bakikra. 

„A Tények Este műsora minden esetben felvételről kerül adásba, így múlt pénteken is.

A televízióban látottakban semmilyen baki, vagy hiba nem volt.

A felvételek során előfordul, hogy egy-egy felkonfot újravesznek a stúdióban, jelen esetben is ez történt. A TV2 online felületeire egy belső hiba miatt viszont sajnálatos módon a vágatlan adás került feltöltésre. A hibát időközben javítottuk, így már az adásban is lement, hibátlan verzió érhető el az oldalainkon. Andor Éva kollégánk felkészültsége, szakmai munkája kiemelkedő, ezt az élő adások során mindennap bizonyítja” – írta közleményében a csatorna sajtóosztálya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top