nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina családja

Ilyen nagyot nőtt Gombos Edina lánya, Miranda

A műsorvezető gyermeke azt tervezi, hogy hamarosan saját autója lesz.

Gombos Edina és kubai származású férje, Alberto Costafreda 2015-ben döntöttek úgy, hogy Floridában telepednek le. Már megkapták az amerikai állampolgárságot, gyermekeik, Miranda és Matteo pedig két ország kultúráját is megismerhetik. Az egykori műsorvezető a YouTube-csatornáján számol be arról, milyen az amerikai életük. Többek között az is kiderül, hogy a 15 éves Miranda bekerült a Cambridge Nemzetközi Programba, melynek segítségével a jövőben egy neves egyetem diákja is lehet.

Gombos Edina

Gombos Edina (Fotó: ITT VAN AMERIKA! Youtube-csatorna)

„Mirivel mindig fél 8-ra kell menni, már jó korán ott kell lenni a suliban. Matinak pedig elég 8-ra megérkezni az első órájára. Miri két éve, a tanulmányi eredményei alapján bekerült a Cambridge Nemzetközi Programba is. Ez azt jelenti, hogy alapérettségi helyett negyedikre lesz pár szakmája, és ingyenes tanulási lehetőséget kaphat a világ több mint kétszáz egyetemén. Idén lehetőséget kapott, hogy színházi ­videós beszámolókat készítsen, illetve kritikákat írjon, amiből a tanév végére államilag elismert képzést kap, a gimi után pedig dolgozhat is a szakmában” – mesélte Gombos Edina a YouTube-csatornáján. A fiatal lánynak már most temérdek terve van.

„Tervezem, hogy 16 évesen már legyen saját autóm, és tudjak vele menni az iskolába. Van pár választható órám is a kötelezők mellett, ilyen például a színház, a gitár, francia és spanyol is. A klubokból én újra a színházasban vagyok benne, és a könyvklubban is, mert az nagyon érdekel. Lehet még választani a sakkozóklubot is például, vagy a kötés-horgolást” – tette hozzá Miranda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top