nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina újra híreket fog szerkeszteni

Gombos Edina visszatér a régi munkájához

A sztár és családja 2015-ben döntött úgy, hogy a tengerentúlra költöznek. Az életük azóta is kalandos.

Gombos Edina Itt van Amerika! névvel indított YouTube-csatornát öt évvel ezelőtt. Az Edina és családja által felvett felvételek nemcsak szórakoztatóak, hanem érdekesek is, hiszen az egykori műsorvezető igyekszik minél részletesebben bemutatni a követőinek a tengerentúli életüket. 2023 utolsó Instagram bejegyzései között arról is beszámolt a rajongóknak, hogy a jövőben előfordulhat, hogy több hírösszefoglalós anyag készül majd, ezzel is visszatérve a gyökereihez.

„Összefoglalom azokat a helyi eseményeket, érdekességeket, történéseket, amelyek a leginkább foglalkoztatták az amerikaiakat 2023-ban. Sikerek, kudarcok, botrányok, bűnügyek, technikai újdonságokat, mindenféle érdekesség az Egyesült Államokból”közölte a közösségi oldalán Edina.

Így élnek a tengerentúlon

Edina férje, Alberto ott kapott munkát, ami egy remek lehetőségnek bizonyult. A híradós feladta az itthoni életét, a karrierjét, és követte a férjét az Egyesült Államokba. Annyira megszerették az ottani életet, hogy nem vágynak haza, sőt már megkapták az amerikai állampolgárságot is

Korán kezdte 

A kétgyermekes édesanya alig 16 évesen került a média világába. Kilenc éve láttuk utoljára a televízióban, ahol olyan műsorok háziasszonya volt, mint a Magellán vagy az Aktív. 1999-től tíz éven át hallhattuk az akkori Sláger Rádió Bumeráng című műsorának hírszerkesztő-hírolvasójaként. A mai napig sokaknak hiányzik a jelenléte a hazai kereskedelmi csatornák műsoraiból, így a rajongóknak külön öröm, hogy létrehozta a saját platformjait, ahol követhetik a mindennapjait. 

gombos edina

Gombos Edina (Fotó: Youtube)

„Jobban élvezem a jelent, a saját tévémet, ahol magam gyártom a tartalmakat, beleértve az ötletelést, szerkesztést, videózást, vágást is. Nem forgatnám vissza az idő kerekét, hogy újra otthon tévézhessek, rádiózhassak. Közelebb áll hozzám az amerikai műsorok tematikája, közvetlensége, hangulata, már nehezen menne az átállás a magyarországi normákra” – nyilatkozta 2020-ban Edina a 24.hu-nak arra a kérdésére, hogy hiányzik-e neki a tévézés és a rádiózás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top