nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi új dala

A zuhany alól jelentkezik legújabb klipjében Kollányi Zsuzsi

Nem ismer lehetetlent.

Az énekesnő az Elveszett című dalához forgatott klipet, amelynek zuhanyzós jelenetét a jeges víz alatt töltötte. A háromgyermekes édesanya legújabb nótáját egy felfokozott lelkiállapot ihlette.

„Ezt a szöveget abszolút empirikus élmény ihlette, egy kapcsolatom általam megélt hullámvasútjáról, odaadásról, szerelemről, csalódottságról, elhagyatottságról szól. Totálisan szakítós dal. Mindannyian éreztünk már ilyet. Bár senkinek nem kívánom” – mesélte Kollányi Zsuzsi, aki a klipforgatásba is beleadott apait-anyait.

„A klip Fái András és Mayer Zoltán kreatív koncepciója alapján készült, abszolút tükrözi az én ízlésemet. A forgatás gördülékenyen ment, igaz, volt egy kevésbé kellemes része. Bár előző nap kérték a stúdiót, hogy kapcsolják fel a bojlert, mert az egyik jelenetben a zuhany alatt fogok állni, ez valahogy elmaradt. Mindenki próbált róla lebeszélni, hogy így forgassunk, de nálam erről szó sem lehetett. Megcsináltam így is a jelenetet és bár nem látszik, a jeges zuhany alatt végig dideregtem. A végeredményt látva is azt mondom, megérte!” – tette hozzá a sztár, aki az év végére is tele van tervekkel.

„Nagyjából 20 dalom van, két albumnyi anyag, amit ki kellene adni. Emellett egyre többet foglalkozom az önfejlesztéssel, a gyermekpszichológiával, így tervben van egy konzulens képzés, ahogy a hangmérnökség felé is kacsintgatok. A nyelvtanulást sem szeretném elhanyagolni, francia kéttannyelvűbe jártam, jó lenne újra folyékonyan használni ezt a nyelvet. Tele vagyok tervekkel, meglátjuk, ezek közül mit sikerül idén megvalósítani.”

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top